Om livet på Kronstad
( Fra En beretning om bakgrunn og historie)

Vi (krigsveteranene; red. anm.) har åpent hus om formiddagen de fem første dagene i uken. Da møtes medlemmer til hyggelig prat og kaffekos. De fleste som kommer om formiddagen har sluttet å arbeide. Dersom de skulle få lyst til å gjøre noe er der imidlertid litt av hvert å ta seg til. Det vi ikke liker er å snakke krig, for det er et område vi er godt forsynt med.

Annenhver onsdag har vi klubbkveld. Datoen er offentliggjort på siste side i AKF - Nytt. Der går det mye på bingo, og så er det musikk for dem som ønsker å svinge seg. Og selv om huset er stengt noen ganger så er hagen alltid åpen. Og hvis vaktmesteren er der åpner han opp.

Fem ganger i året har vi fest. Det er frigjøringsfest, Sankthansfest, krabbefest, førjulsfest og en fest etter jul. Da er det særlig god stemning til langt ut i de små timer.

Hører du til dem som ikke er oppmerksom på fellesskapet på Kronstad? Hvis du kommer hit en tur får du vite. Dersom du er krigsveteran, men ikke er medlem. Kan du melde deg inn og bli medeier i Kronstad sammen med oss. AKF er nemlig den eneste krigsveteranorganisasjon i Norge hvor alle som var med i krigen kan bli medlemmer.