----
 

MENY

STARTSIDE
OP -POSTEN
LOKALFORENINGER
KAMERATSTØTTE
CHATROOM
FORUM 
SISTE NYTT
ETTERLYSNING
SØKESIDE  
MILITÆRE NYHETER 
MEDALJE 
MEDLEMSTILBUD
MEDLEMSARTIKLER
LOGO 
LES E-POST 
BYTT STARTSIDE
IN   MEMORY
RONNYS HJØRNE 
KRONSTAD HOVEDGÅRD
LEIE ? TA KONTAKT MED SCAN CATRING
l
l

Gjestebok

SKRIV I GJESTEBOK


LES I GJESTEBOK

DIVERSE  
HUMOR
LAST NED MUSIKK
DATA/NETT
NETTSPILL   

 

 

NYHETER  2001-2002

                                

DATO  
3-6-02 DE MESTE AV NYHETER BLIR SENDT PÅ E-POST TIL DE SOM HAR

MELT SEG PÅ E-POST NYHETER FRA OSS. SÅ DENNE SIDEN BLIR IKKE

 OPPDATERT SLIK SOM FØR . DET ER ENKELT OG HELT GRATIS Å MELDE SEG PÅ

BARE TRYKK HER SÅ KOMMER NYHETER PÅ E-POST TIL DEG.

E-POSTADRESSENE  BLIR IKKE SENDT TIL ANDRE 

Fyr lØS, Jan Erik Karlsen


Situasjonen i Midtøsten krever handling, mener Fremskrittspartiet (Frp) på sitt landsmøte. Frps utenrikspolitiske talsmann Morten Høglund kritiserer regjeringen for passiv politikk i Midt-østen.

Han mener det må settes inn en FN-styrke som kan legge forholdene til rette for forhandlinger, men får ikke full støtte fra president Jan Erik Karlsen (bildet) i FN-veteranenes landsforbund.

– Dette vil være vanskelig i den nåværende situasjon, sier generalmajor Karlsen.

– Innrykk av FN-styrker må aksepteres av begge parter i en konflikt, og jeg tror det vil være vanskelig å få Israel med på notene slik situasjonen er nå. Jeg håper likevel dette kan være mulig i nær fremtid.

– Hva synes dere om Frps utspill?

– Alle forslag som kan medvirke til fred er gode forslag som bør vurderes. Men, som sagt, det vil være vanskelig for FN å gå inn i Midtøsten nå.

– Hva vil en FN-styrke kunne utføre i Midtøsten?

– Hovedoppgaven vil jo være å redusere antallet drepte i konflikten, og skape rom for forhandlinger. Mange av våre FN-soldater kan også bidra med 20 års erfaring fra konflikten og forholdene i området, fra Libanon, så de er godt rustet til å gå inn igjen.


 

 

15/4 ÅPNINGSTALEN  AV PRESIDENT VIGAR AABREK VED FN-VETERANENES LANDSMØTET 12-13 APRIL 2002  

TRYKK HER

8/4 MEDLEMSMØTET DEN 25/4 BLIR ET LITT ANNERLEDES MØTE EN VANLIG.

DET KOMMER TIL Å BLI ET DISKUSJONSMØTTE DER VI FÅR VÅR PRESIDENT VIGAR AABREK SOM MØTELEDER.

VI FÅR OGSÅ HØRE KNUT BRAA FORTELLE OM SINE POST TRAUMATISKE PROBLEMER , SOM GJORDE AT HAN SKREV DEN FLOTTE BOKEN "DEN LANGE VEIEN HJEM" .(DET ER MULIGHETER Å KJØPE BOKEN).

VI HÅPER DET KOMMER FOLK FRA DET LOKALE HELSE-NORGE ,SLIK AT VI KAN STILE SPØRSMÅL

 

8/4 DET ER NÅ LAGET EN LINK TIL WORD VETERANS FEDERATION SOM VI ER KNYTTET TIL GJENNOM VÅRT FORBUND
2/4-02 Ny nettside fra en tidligere Libanon farer, her er det mye lesestoff for inntreserte både fra fn og hv  TRYKK HER
EG SER OGSÅ AT KIM SØDERSTRØM ER KOMMET HJEM FRA AFGHANISTAN MED NYE BILDER TRYKK HER ps. han var ikke ferdig da eg besøkte den sist

2002-03-19  15:00

Nr.: 16/2002
Dato: 19. mars 2002

Avhending av utrangerte beltevogner

Forsvarsminister Kristin Krohn Devold ønsker å legge til rette for salg av Forsvarets gjenværende beltevogner av typen BV-202. Hun har også sørget for at allerede inngåtte kontrakter om opphugging blir sagt opp.

Det er vedtatt omfattende endringer i forsvarsstrukturen, og Forsvaret gjennomfører i den forbindelse nødvendige tilpasninger bl. a. i materiellparken. Materiell som ikke inngår i den fremtidige forsvarsstrukturen blir fortløpende utrangert og avhendet.

Kristin Krohn Devold understreker at kontrakter om opphugging av om lag 1200 av Forsvarets beltevogner ble inngått allerede våren 2001. I forkant ble flere avhendingsmetoder vurdert, herunder bl. a. salg til andre NATO- og partnerland, tilbud om vogner til hjelpeorganisasjoner og offentlige etater, salg på auksjon og salg til oppkjøpsfirmaer for destruksjon. Konklusjonen var at beltevognene ble tilbudt hjelpekorps, organisasjoner, offentlige etater m.v., i kombinasjon med salg til firmaer for opphugging.

I desember i fjor innførte departementet midlertidig stans i opphuggingen av beltevognene, og det ble på nyåret besluttet å åpne for salg av komponenter fra vogner som var besluttet kondemnert.   

Forsvarsministeren varslet under spørretimen i Stortinget 9. januar at hun ville foreta en totalgjennomgang av saken. På bakgrunn av denne gjennomgangen vil hun nå legge til rette for salg av gjenværende beltevogner, ca 800. Det har fremkommet at allerede inngåtte kontrakter kan termineres uten merkostnad for Forsvaret, og hun har derfor tatt initiativ til å terminere disse kontraktene.

 

14/3

Da vår vaktmester Kristian Larsen vil fratre som vaktmester på
Kronstad Hovedgård den 31. mai 2002 søker vi etter ny vaktmester til
Gården.

Vennligst kontakt Kåre Anthun på telefon privat: 55390148 eller arbeid:
55211208 for nærmere informasjon. ELLER E-POST 
vaktmester
@fnveteran.no 

 
30/2 NY FORENING PÅ NETT  SANDEFJORD&NORDRE VESTFOLD  FN-NATO FORENING ER KOMMET MED NY SIDE VI ØNSKER AT DERE TAR EN TUR FOR Å SE PÅ DENNE   TRYKK HER
18/2 NÅ KAN DU ENDELIG KJØPE MEDLEMS EFFEKTER FRA FORENINGEN HER TRYKK HER
 2002

Stortingsproposisjon om finansiering av militær deltakelse i Afghanistan og nasjonale sikringstiltak

Regjeringen har i dag oversendt til Stortinget en proposisjon (St.prp. nr 39 2001-2002) om finansieringen av Norges militære deltakelse i antiterrorkampanjen i Afghanistan og nasjonale sikringstiltak mot terrorisme. Til sammen foreslår Regjeringen en tilleggsbevilgning til forsvarsbudsjettet på  546 mill. kr i 2002.

Bakgrunnen for forslaget om tilleggsbevilgning er finansiering av bl. a. norsk deltakelse i ”Operation Enduring Freedom” og den internasjonale sikkerhetsstyrken (ISAF). Av bevilgningen dekker 476 mill. kr eksisterende engasjement i tilknytning til kampanjen i Afghanistan. Bevilgningen dekker i tillegg ekstraordinære utgifter i 2001 og 2002 i forbindelse med Forsvarets økte beredskap og skjerpet vakthold og sikring etter        11. september.

Forsvarsminister Kristin Krohn Devold sier: ” NATO er i en artikkel 5 situasjon, og Norge er forpliktet til å bidra aktivt. Forsvaret er vårt viktigste sikkerhetspolitiske virkemiddel, og jeg er stolt over de norske styrkenes innsats i Afghanistan. Deltakelsen i den brede koalisjonen mot terrorisme bidrar til internasjonal sikkerhet, samtidig som det demonstrerer Norges evne til å stille relevante militære bidrag for å møte en av vår tids største utfordringer.”

 

 

11/2 Nijmegen 2002

Hei !
Vi har laget et nettsted med info. om Nijmegenmarsjen 2002.
I tillegg til genrell beskrivelse om marsjen er det laget en side som beskriver tidspunkt/sted for lokale forberedelser og trening. Her håper vi at flere regioner kommer på plass etter hvert.

Vi tar det ikke for gitt at alle kjenner til denne marsjen og håper at god markedsføring vil gi stor deltakelse. FN-veteraner er en klar målgruppe; Kanskje dere kunne startet en treningsgruppe i egen region? Husk å sende oppfordringen videre!

Undertegnede er  pådriver  for treningsopplegg til årets marsj i Stavanger/Jær-regionen. Som medlem av Rogaland FN-Veteranforening er ønsket selvsagt å treffe flest mulig VETERANER i Nijmegen 2002.

Takk skal dere ha!

Vennlig hilsen

Per Morten P. Gitmark (x-FMR/Norplatoon'er)
Telefon: 51595283 eller 51995362 (jobb)

11/2
FN/NATO veteraner.
 
Bli med på konstituerende møte for ny forening Distrikt Mjøsa.
Jørstadmoen 13. mars 2002 kl. 1900 i befalsmessa.
 
Alle som vil være med i den nye foreningen møt opp og vær med fra første dag.
 
 
Lars Fredrik Vevang
Nerland
2635 Tretten
Telefon 61278410
10/2 TA EN TUR Å SE HJEMMESIDEN TIL TORE POORTMAN SOM TJENESTEGJORDE I UNIFIL XV OG XVI I TROPP 3 TRYKK HER
8/2-2 TA EN TUR PÅ CHATEN ,DET ER IKKE SÅ VANSKELIG SOM DU TRUR.

 SKRIV MED FN/NATO KAMERATER ELLER SE PÅ HVA ANDRE SNAKKER MED TRYKK HER

5/2 -2 NÅ BEGYNNER SHELTERET PÅ KRONSTAD Å TA FORM SÅ SE BILDER    TRYKK HER     HUSK SISTE FREDAG I MÅNEDEN ER DET TREFF I SHELTERET
14/1 SISTE NYTT FRA AFGHANISTAN MED BILDER  OG TEKST FRA MEDLEMMER TRYKK HER
7/1

Forsvarsministerens nyttårsforedrag i Oslo militære samfund

Forsvarsminister Kristin Krohn Devold holder sitt nyttårsforedrag

i kveld, mandag 7. januar kl 19.45

i Oslo Militære Samfund, Myntgaten 3.

I foredraget vil forsvarsministeren blant annet snakke om Norges styrkebidrag til Afghanistan, omstillingsarbeidet i Forsvaret og stortingsproposisjonen som kommer våren 2002.

LES HELE FOREDRAGET HER PÅ     WWW.FNVETERAN.NO                       TRYKK HER

6/1 I DAG HAR VI HATT JULETREFEST PÅ KRONSTAD HOVEDGÅRD MED CA. 130 GJESTER .

DETTE TRUR VI VAR VELDIG GØY ,SÅ SE BILDENE FRA KRONSTAD TRYKK HER

1/1 WWW.FNVETERAN.NO ØNSKER ALLE VÅRE TROFASTE BESØKENDE ET RIKTIG GODT NYTT  ÅR. JA FAKTISK SÅ ER DET MANGE BRUKERE AV SIDENE VÅR ,DET ER NESTEN LIKE MANGE FRA UTLANDET SOM FRA HER HJEMME. (DES.29149).DETTE FORPLIKTER TIL STADIG OPPDATERINGER SÅ VISS DET SITTER FOLK UTE SOM KAN HJELPE TIL MED SIDENE ELLER STOFF SÅ ER DET BARE TIL Å TA KONTAKT MED BERGEN OG HORDALAND FN VETERAN FORENING SITT KONTOR ELLER WEBMASTER.

HUSK: VIS DU TAR OP-POSTEN PÅ E-MAIL SÅ HJELPER DU FORENINGEN ENORMT, PRISEN ER 5,90 PORTO X350 MEDLEMMER = 2065 KR PARE I PORTO OG DET ER MYE PENGER, SÅ HVER FORNUFTIG . SEND EN TOM MELDING til TRYKK HER
Du vil få en melding tilbake med beskjed om å bekrefte påmeldingen. Bare følg anvisningene.

1/1 Norske mineryddere på vei til Afghanistan

OSLO: Det første av tre fly med norske mineryddere og materiell tok nyttårsaften formiddag av med kurs for Afghanistan. De to neste flyene vil være på vingene i løpet av ettermiddagen.

-Det er store mengder materiell som skal fraktes, og i alt 16 soldater blir flydd inn, sier brigader Kjell Grandhagen i Forsvarets overkommando (FO) til NTB.
 
Via en mellomlanding i Tyskland, vil de amerikansk flyene med det norske utstyret ankomme den provisoriske flyplassen utenfor Kandahar i Afghanistan. Her vil de norske soldatene gå inn under amerikansk kommando og hjelpe til med mineryddingen i området.
 
Identiteten hemmelig

De norske mineekspertene har siden før jul ligget i beredskap på Hvalsmoen utenfor Hønefoss, hvor de tjenestegjør i Ingeniørkompaniet. De har alle topp trening og erfaring fra minerydding i Kosovo.
 
Forsvaret har bestemt at soldatenes identitet skal holdes hemmelig av hensyn til familiene, men oppgir at major Trygve Enger skal lede gruppen.
 
Maskiner
 
Minerydderne fra ingeniørkompaniet kan håndtere alle typer miner, fra store stridsvognminer til personellminer.
 
De 16 norskes soldatene skal operere i to grupper; den ene skal drive manuell minesøkning, den andre skal operere to 19-tonns Hydrema-maskiner som er spesialkonstruert for å ødelegge miner.
 
Disse panserbeskyttede maskinene pisker med stor kraft opp bakken med kjettinger festet til en roterende trommel, og får dermed minene til å eksplodere.
 
KUNNE DU TENKE DEG Å FÅTT OP-POSTEN PÅ E-POST? SEND EN TOM MELDING til TRYKK HER
Du vil få en melding tilbake med beskjed om å bekrefte påmeldingen. Bare følg anvisningene.

VI OPPFORDRER MEDLEMMENE I BERGEN OG HORDALAND FN VETERANFORENING SOM HAR MULIGHETER TIL Å FÅ OP-POSTEN PR. E-POST TIL Å FÅ BLADET PÅ DENNE MÅTEN. I DAG ER DET PORTOEN SOM BESTEMMER HVOR MYE SOM SKAL STÅ I DEN. VI OPPFORDRER OGSÅ TIL Å SENDE INN TING SOM VI KUNNE BRUKT I OP-POSTEN BRUK DENNE E-POSTADRESSEN POST@FNVETERAN.NO

 

NÅ KAN DU SENDE E-POST TIL DEN NORSKE  AVDELINGEN I KANDAHAR I AFGHANISTAN VIA WWW.FNVETERAN.NO HER ER ADRESSEN afghanistan@fnveteran.no 

16/12
Per Olav Svendsen som er medlem i Bergen og Hordaland Fn veteran forening har en fin side som bør besøkes.Han kom hjem fra NORBN III/KFOR i Juni, der han tjenestegjorde som geværsoldat i Kp A.
han har tatt masse bilder og har lagt disse ut på nettet           Trykk her
15/12 HUSK KJØP BOKA TIL KNUT A. BRAA DEN ER VELDIG FORKLARENDE OM DET Å VÆRE FN/NATO-SOLDAT                            KJØP BOKEN HER
15/12 Den andre fredsprisen skriver den dyktige Fn og Nato journalisten Ingeborg Eliassen i Stavanger Aftenblad om boka til Knut.a.Braa
FN-medaljens mørke bakside 
Knut A. Braa var en glad gutt da han i 1982 dro til Libanon i FN-tjeneste som 19-åring. Ett år seinere kom han tilbake som en trist ung mann som ikke fant tonen med studiekamerater.TRYKK HER

LES OGSÅ: Det er ikke grunn til å sette likhetstegn mellom internasjonale operasjoner og psykiske problemer, sier Forsvarets stressmestrings-team.  TRYKK HER

15/12

Etter at Forbundet i høst har mottatt og fremsendt flere hundre bestillinger på medaljer og diplomer til kontrollinstansen, Distriktskommando Østlandet, har FN – Veteranenes landsforbund medio november mottatt telefonisk anmodning fra DKØ om at man foreløpig ikke fremsender ytterligere bestillinger på FORSVARETS MEDALJE FOR INTERNASJONALE OPERASJONER pga kapasitetsproblemer. Som kjent er det DKØ etter behørig kontroll av alle bestillinger, ekspederer medaljene med tilhøre4nde diplom til den enkelte eventuelt til lokalavdelingen(e) direkte, mens FNVLF fører egen rulle over alt personell, medlemmer og andre som etter hvert mottar medaljen.

Så snart situasjonen igjen endrer seg vil FNVLF komme tilbake med ny melding, men ber i mellomtiden om at alle lokalavdelinger foreløpig ikke sender frem ytterligere bestillinger, men forbereder alfabetisk samlelister til forbundet, slik at vi kan få fortgang i ekspedisjonene når det igjen blir anledning til det.

 

14/12 HUSK TREFFET PÅ FREDAG 28/12 I SHELTERET PÅ KRONSTAD HOVEDGÅRD  INNGANG I KJELLEREN
14/12 Historiebok fra FN-veteranene

Til vinteren skal FN-veteranenes landsforbunds historie samles mellom to permer. Ola Christensen står bak arbeidet.
Forfatter Ola Christensen (til venstre) og Vigar Aabrek, president i FN-veteranenes landsforbund, gleder seg til boka som skal ligge klar i løpet av vinteren. Forfatter Ola Christensen (til venstre) og Vigar Aabrek, president i FN-veteranenes landsforbund, gleder seg til boka som skal ligge klar i løpet av vinteren.

Av Birger Løfaldli, FMS

- Dette blir en historiebok som gir et riss av de historiske fakta opp gjennom tida. Jeg vil i tillegg legge vekt på dagens situasjon, forteller Ola Christensen.

Han skal i løpet av vinteren ha skrevet ferdig boka, som vil trekke tråden fra forbundets start i 1960 og frem til i dag.

Vokser stadig
Christensen har tidligere i år jobbet med vedlegget til jubileumsboka for Nobels Fredspris, som tar for seg FN og Norges fredsbevarende operasjoner. FN-veteranenes landsforbund har i dag mellom 4000 og 5000 medlemmer og vokser stadig.

- Boka vil bli en anerkjennelse til de som har dratt i gang tjenesten. FN-veteranenes landsforbund er en aktiv forening og faktisk kommer så mange som ni av ti tilbake fra FN-tjeneste med positive opplevelser. Dessverre kan enkelte få problemer, og det er nettopp disse landsforbundet forsøker å fange opp, kommenterer Christensen.

President i forbundet, Vigar Aabrek gleder seg til boka blir ferdig opptrykt og gir samtidig ros til Nobelinstituttet for samarbeidet med jubileumsboka for Nobels Fredspris.

Meningsfull tjeneste
- FN-veteranenes landsforbund var først en sosial befalsklubb, noe som imidlertid endret seg rimelig raskt. Nå er vi en organisasjon for alle som har vært ute i internasjonal tjeneste, sier Aabrek.

Forfatter Ola Christensen har selv positive erfaringer fra tjeneste i utlandet.

- Personlig synes jeg det var meningsfullt. Tida i Libanon er noe jeg aldri glemmer, forteller han.

 

23/11 HUSK TREFFET PÅ FREDAG 30/11 I SHELTERET PÅ KRONSTAD HOVEDGÅRD  INNGANG I KJELLEREN .
23/11            BARNEJULETREFEST.PÅ KRONSTAD I JANUAR SE EGEN SIDE TRYKK HER
11/11 Den lange vegen hjem
 Mer en 30 000 av oss har vært i FN-tjeneste. Der har vi sett mye trist, opplevd en del fint og erfart nok for et helt liv.

Hvem kunne ant at skuddvekslingene, de minedrepte barna eller alle de andre episodene hver og en av oss har opplevd skulle komme igjen, mange år senere? Komme igjen i form av søvnløshet, gråtetokter, angst og depresjoner. Og usikkerheten: Kunne vi den gangen ha gjort mer, gjort noe annerledes og dermed reddet flere? Eller motsatt; Drepte vi noen i vår uvitenhet?

Det er mange av oss som bærer på slike tanker. Min beretning er en beretning jeg tror mange av dere kunne ha skrevet.

Derfor har jeg tatt meg den frihet å skrive den for dere.Knut A Braa


Knut A Braa
November 2001.


19/10 Les boken Farlig Fred av Per Ø Jevne på Internett, som beskriver forholdene som møtte den aller første norske kontingenten som ble sendt til Sør-Libanon. TRYKK HER
14/10  

DET BLIR TREFF I SHELTERET PÅ KRONSTAD HOVEDGÅRD (KJELLEREN) DEN 26/10.  DET ER OGSÅ MULIGHETER TIL Å TA MED SEG GJESTER SÅ MØTT OPP .

5/10 " " Dersom du går inn i Word og skriver Q33 NY (en av fligtene i New York var nr. 33)
    Merk av disse bokstavene og gå inn i endring av bokstavene (font) og døp om til " wingdings ".""


29/9

Nytt om Forsvarets medalje for internasjonale operasjoner.

Forsvaret har ansvaret for tildeling av medaljer til personell som har tjenestegjort etter 20.desember 1995.

 

Lokalforeningen tildeler medaljen til de som har tjenestegjort fra 1948 til 19. desember 1995.

Medlemmer av Bergen og Hordaland FN- veteranforening får medaljen gratis.

Ikke medlemmer betaler kr. 70,-- for medaljen i administrasjonsgebyr.

 
26/9  

Datavirus lokker med fredsbudskap San Francisco (NTB-DPA-AFP):
> Dataeksperter advarer mot et nytt datavirus som gir seg ut for å være et
> fredsbudskap relatert til USAs antiterrorkrig.  Viruset sprer seg via
> Microsoft-programmet Outlook og har tittelen "Fred mellom Amerika og
> islam!".  "Hei. Er det en krig mot Amerika eller islam!? La oss stemme
> for å leve i fred!" er teksten i e-posten, oversatt til norsk. Men det
> fredelige budskapet kan gjøre store skader. Dersom man åpner et vedlegg
> i e-posten, med tittelen WTC.exe, forkortelsen for World Trade Center,
> vil viruset slette alle filer på datamaskinen og sende kopier av
> e-posten til alle på adresselisten i e-postprogrammet.  Det er ikke
> funnet forbindelser mellom viruset og terrorangrepet mot USA, utover
> budskapet. Personen bak viruset vil mest sannsynlig bare benytte seg av
> anledningen. Det høyaktuelle budskapet er egnet til å lure mange.

BEKLAGER AT DE AV DERE SOM FIKK VARSEL PÅ E-POST FRA WWW.FNVETERAN.NO

FIKK ET VEDLEGG MED PÅ KJØPET,MEN DET VAR BARE EN FN-BANNER

 

 

26/8
NY FORENING FOR FN OG NATO SOLDATER I MJØSA DISTRIKTET ER UNDER OPPBYGGING

FOR MER INFO TA KONTAKT MED

 LARS FREDRIK VEVANG TELEFON: 61 27 84 10

 
 
10/8

Et av våre medlemmer Jan Heltne sovnet stille inn i natt.

Født: 21.08. 1946

Ålesund/SMR 10.08.01

Han har tjenestegjort i flere kontingenter både i Libanon og Bosnia. Etter en tid hjemme ble han merkbart dårligere og fikk til slutt diagnosen uhelbredelig kreft. Vi fikk dessverre ikke nok tid sammen med Jan, men nok tid til å bli kjent med et menneske som var full av pågangsmot og  godt humør til tross for sin alvorlige sykdom. Jan var ikke så opptatt av hvordan det gikk med ham selv, for han som han sa selv, han har avfunnet seg med situasjonen. Det han var opptatt av var om andre FN/NATO soldater i samme situasjon får den oppfølging de har krav på og på hvordan hans egen familie ville takle hans bortgang.

Våre kondolanser til familien Heltne

Hvil i fred fredsveteran

 

 

 

 

 

 


Sites we link to etc:

TRYKK PÅ BILDE FOR STOR STØRRELSE

ETTERLYSNING 1

HAR DU NOE Å BIDRA MED SÅ BRUK LINKEN OVERFOR

 

 

 CHRISTIAN: IV-TALLET ER VIST

Google
BERGEN OG HORDALAND FN VETERANFORENING
VOSS OG OMLAND FN/NATO VETERAN FORENING 
SUNDMØRE FN OG NATO FORENING
 HEDEMARK FN VETERANFORENING 
GLÅMDAL FN VETERAN FORENING
OSLO OG AKERHUS FN OG NATO VETERANFORENING
ØVRE ROMERIKE FN-VETERAN FORENING
SANDEFJORD&NORDRE VESTFOLD FN-NATO VETERANFORENING 
ROGALAND FN-VETERAN FORENINGPRIVATE SIDER
KIM SØDERSTRØM

UTLANSKE SIDER


DEN NORSKE DELEGASJON  I NEW YORK OG Den norske ambassaden i Washington og generalkonsulatet i New York. trykk her

©2002 webtemplateszone.com     free  web templates at webtemplateszone.com